Skip links

Co nabízím

Zprostředkování

Vyhledám Vám zájemce o koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti a získáte nejvyšší možnou cenu na trhu. Nabízím komplexní služby a odhad ZDARMA. První schůzka je vždy nezávazná.

Vykoupím Vaši nemovitost za cenu, za kterou bych nemovitost prodala, kdybych byla na Vašem místě. Vždy se snažím na spolupráci pohlížet i z opačné strany. Nechte si udělat ode mě cenovou kalkulaci. Přímý výkup je vhodný jak pro klienty, kteří potřebují peníze rychle a nechce se jim čekat na vyhledání kupce, tak pro klienty, kteří mají dluhy, exekuce. Během mého působení na trhu jsem se setkala i s velmi složitými situacemi, které jsem vyřešila ve prospěch klienta. Komplikované případy jsou pro mě výzvou.

Chci výkup nemovitosti

Výkup nemovitostí

Finanční záloha

Využijte možnosti obdržet část peněz z kupní ceny dřív, než společně vybereme nejserióznějšího kupce, který nabídne nejvýhodnější podmínky. Nabídku Vám velmi ráda zpracuji.

Každý se v této situaci může ocitnout, nesoudím, ale pomáhám. Mám s řešením exekucí mnohaleté zkušenosti, proto si dovolím říct, že vyřeším nemožné. Oddlužila jsem již několik desítek klientů. Osobně a precizně se tomuto problému věnuji tak, abych klientovi nemovitost zachránila od případné dražby a pomohla se zbavit dluhů.

Řešení exekucí