Skip links

Proč se mnou

Zajistím prodej, pronájem bytů, domů, pozemků v celé ČR, vykoupím vaší nemovitost nebo poskytnu finanční zálohu před prodejem nemovitosti na dluhy nebo na cokoliv potřebujete peníze dříve, než se najde kupec a obchod dokončíme. Za více jak 20let v oboru jsem zrealizovala několik tisíc obchodních případů, přičemž prodej i pronájem znám jak z pozice zprostředkovatele, tak z pohledu klienta, který nakupuje, prodává či pronajímá.

Podle slov mých klientů a blízkých jsem jiná než tisíce dalších makléřů, do své práce vkládám nadšení, energii a osobní přístup. Nebojím se říct, že vyřeším nemožné. Jsem trpělivá, empatická, mám ráda nové výzvy a mezi klienty nedělám rozdíly. Umím se vcítit do pocitů klienta, pracuji s dlouhodobým vývojem trhu pro prodej, pronájem i koupi. Spolupracuji se zkušenými advokáty, hypotéčními poradci a ekonomy.

Denně se osobně setkávám s řadou klientů, jejich životními příběhy a osudy. Zabývám se i nemovitostmi v exekuci či zatíženými jinými omezeními, zajistím úhrady dluhů, jednání s exekutory a oprávněnými.

Nabízím dlouholeté znalosti trhu, zkušenosti s řešením různých situací, individuální přístup a profesionální vystupování a jednání.

Investuji do profesionálních prezentací, v podobě video prohlídek, fotografií, virtuálních prohlídek, půdorysů, nemovitosti inzeruji na předních inzertních realitních stránkách a v časopisech. V případě zájmu klienta zajistím homestaging (příprava nemovitosti na prodej), malování, úklid, stěhování, stavební úpravy, PENB, průkaz o inspekci nemovitosti (posouzení technického stavu nemovitosti).

Umím naslouchat klientovi, zohledňuji jeho přání, záměr, představy a následně doporučím nejlepší postup. Mým zájmem je především spokojenost klienta.

Přesvědčte se sami a pojďme se sejít.